Zoek 
klik hier voor meer informatie over:  nurse practitioner
nurse practitioner
Nurse practitioner op de nefrologie polikliniek

Werkveld: Zorg voor mensen met een chronische (preterminale) nierinsufficiëntie en hypertensie. Leveste is een organisatie die verschillende instellingen verenigt. Deze instellingen liggen voornamelijk op het gebied van cure en care. Het Scheper Ziekenhuis is als onderdeel van Leveste een middengroot ziekenhuis met een belangrijke regiofunctie.

Op de poli inwendige geneeskunde is in september 2004 gestart met een poli nefrologie. Op deze poli werken twee Nurse Practitioners (in opleiding). Op de poli worden patiënten gezien die behandeld worden voor chronische nierinsufficiëntie, predialyse patiënten en hypertensie patiënten.


Klik hier om het document op te halen: nurse practitioner  nurse practitioner.jpg Klik hier om het document op te halen: nurse practitioner nefrologie  Nurse practitioner op de nefrologie polikliniek.pdf
J. Wierdsma 2015 Evaluatie van de rol van nurse pracitioners in Masterplan
Lifestyle change is difficult to maintain during five years follow up. Besides a shift of attention in study goals, the relationship with the patient also changed over time.
Lees verder 

© 2019 Landelijke Expertgroep Nefrologie Nederland.  Design by Buro Creactief